Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kagerō Ninpō: Utakata-Ninja művészetek:Tiszavirág Élet
A felhasználó szentjánosbogárhoz hasonló chakraszárnyakat hoz létre, amely erőteljes energián kívüli tüzet lő.Ez a jutsu borzalmasan sok chakrát használ fel, és lehet hogy használatába belehal a használó.
Szint:A
Ára:2700 chakra


Shisa Kugutsu-Sérült Bábu
Ezta  tiltott technikát Orochimaru fejlesztette ki.Ezzel a jutsuval a felhasználó elnyeli a cél testét.És még megengedi neki, hogy az használja a végtagjait és jutsujait mintha a sajátjai lennének.A felszívás nagyon instabillá teszi a felhasználó személyiségét, de lehet, hogy egy nagy ütéstől visszatér.
Szint:A
Ára:2900 chakra


Chakra no Ito-Chakrafonalak
Ez egy öngyilkos jutsu.Ezzel a jutsuval a felhasználó létrehozza azokat a chakrafonalakat, amik összekötik a szívét egy másik személy szívével.Ha az egyik személy meghal, akkor a másik is.És csak Fuuma klánpecsétje tudja elvágni ezt a fonalat.
Szint:A
Ára:2800 chakra


Jubaku Mandara-Mandala Átok
A végrehajtott kézpecsétek után, a ninja képes, hogy végrehajtson egy olyan ősi ninjaművészetet, amit csak a Fuuma klán néhány nemzedéke ismer.Arashi képes volt, hogy végrehajtsa ezt a technikát miután elnyelte Jigumo és Kamikiri testét.A technika egy piramis alakú chakrketrecbe zárja az ellenfelet, ami egyre jobban szorítja a csapdábaesettet, amint az kiakar szabadulni.Ha bárki ekként szűkíti a Mandalát, az össze fog roppanni benne.
Szint:A
Ára:2500 chakra


Shiki Fūjin-Halott Démon, Aki Pecsétet Fogyaszt
Ez a pecsét előhívja a halál erőit(shinigami).Aki hívja, az mögött megjelenik a szellem és a karját a lelkükbe rakja.Ilyenkor csak a felhasználó látja a szellemet.A jutsu végrehajtásához megkell ragadni a célt.A halál isten karja egyre jobban áthalad a használó testén az ellenfelébe és amikor elérte az ő lelküket is, megbénítja őket, és engedi hogy lássák a halált.Hamarosan elfogyasztja a halál isten a lelkeket és befejeződik, miközben egy örökkévalóságra ítéli őket a gyomrában.A végén mindkettő fél holtan esik a földre és a hasukon egy pecsét jelenik meg, ami azt jelenti, hogy ezt a tiltott technikát használták.Aki használja ezt a jutsut  7 nap pihit kap de a cstából győztesként jönnn ki!
Szint:S
Ára:45 000 chakra


Hachimon-Nyolc Kapu(csak Lee és Gai)
Ez a jutsu korlátozza a felhaználó chakra áramlását.A chakrakapukra vonatkozik a test határai.Ez a jutsu gyengévé teszi a testet, de megakadályozza hogy túl hamar fáradjon el.Azáltal, hogy kinyitja a kapukat, a ninja felül tudja múlni saját korlátait, de nagy károkat is okoznak benne.Ezzel kapod meg a 4, 5, 6, 7 8 kaput
Szint:S
Ára:50000 chakra


Omote Renge-Első Lótusz(csak Lee és Gai)
Ez az 1. kapu megnyitásánál lehetséges megcsinálni.A felhasználó elindítja az ellenfelet a levegőbe, aztán befáslizza.Utána vad forgó sebességgel zuhannak a föld felé.A jutsu után a felhasználó nagyon elfárad, mert ugye használta az 1. kaput.
Szint:B
Ára:2000 chakra
Feltétele:Hachimon-Nyolc Kapu ismerete


Asa Kujaku-Reggeli Páva(csak Gai)
A Reggeli Páva jutsu Gai filozófájában születésétől fogva benne van.Ez a taijutsu lehetővé teszi, hogy a test képességei megnövekedjenek azáltal, hogy a 8 kapuból 6-ot megnyit, utána számtalan ütéssel dönti le az ellenséget a lábáról.A technika azzal kezdődik hogy felrúgja a levegőbe így az sebezhetővé válik, utána a felhasználó is felugrik a levegőbe és ütéssorozatot mér az ellenfélre.Az ütéseknek olyan sebessége és súrlódása van, hogy az lángol.Ez létrehozza a pávához hasonló formáját, ahogy az chakrát lángol az ellenfél körül.Amint befejeződik a támadás, az ellenfél lezuhan a földre.
Szint:A
Ára:2700 chakra
Feltétele:Hachimon-Nyolc Kapu ismerete


Ura Renge-Fordított Lótusz
Ez a jutsu megköveteli legalább 3 chakrakapu kinyitását.Amint elég kapu van megnyitva, a használó embertelen sebességgel üti őket, mielőtt a földre küldik őket.Ez a sebesség és hatalom miatt végzetes jutsu lehet.
Szint:A
Ára:2600 chakra
Feltétele:Hachimon-Nyolc Kapu ismerete


Sōjasōsai no Jutsu-Ikerkígyók Kölcsönös Halál
Ez a jutsu gyilkosság-öngyilkosság jutsu, amiben az ellenfél és a használó is meghal.A felhasználó a kezeivel pecséteket rak az áldozatra és magára is.Két kígyót akkor a felhasználó az újjáról beidéz és miközben megharapja mindkettőjuk csuklóját, az halálos méreggel öli meg őket.
Szint:A
Ára:2800 chakra

Shouten no jutsu-Improvizáció technika
Kisame és itachi ezt használta arra hogy 2 hullából 2 másik kisamét és itachit csináljanak, a jutsu igen hatásos mivel ellehet hitetni az ellenfélel hogy tényleg veled harcolt.
Szint: S
Ára: 19000
Feltételek: A jutsut az oldin lévő inaktív karikkal lehet megcsinálni de csak egyszer