Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Thai jutsuk

Levelet hordó szél
Egy gyors mélyről indított rúgással a shinobi felrúgja az ellenfelét, vagy annak fegyverét a levegőbe.
Szint: D
Típus: Támadó, Közelharci
Ára: 1000 chakra

Dinamikus megjelölés(csak Kiba és akamaru)
A shinobi társállatának technikája ez. Különleges képzést igényel az, hogy az állati társ különleges helyzetekben (ugrás, levegőben pörgés) is képes legyen arra, hogy valamilyen illatanyag segjtségével megjelölje az ellenfelet. Ezt a technikát Akamaru rendszeresen alkalmazza, és ez az alapvető felhasználási módja is, de ezt a technikát láthattuk Shinotól is, aki egy bogarat küldött Kankurora és az az által kibocsájtott feromon által tudta követni ellenfelét a Konoha elleni támadás alatt.
Szint: D
Típus: Kiegészítő
Ára: 1000 chakra

Levél Forgószél (Konoha Senpū)
A Levél Forgószél mozdulatai abból állnak, hogy a használója kirúgja az ellenfele lábait, vagy kezeit, vagy bármit amire támaszkodik, és a Jutsu kimondása után ellenfele a falnak csapódik. Ez nagyon könnyen eltanulható és a mesterévé válás sem a legnehezebb, csak sok gyakorlást igényel.
Szint: D
Oszály: Támadó
Ára: 1300 chakra

A Halál Ezer Éve (Sennen Goroshi)
A technikát csak Levél Geninek tanulhatják. Roppant egyszerû Jutsu, túlságosan túlbonyolított névvel. Ez az egyik olyan Taijutsu, amihez szükséges Chakrát is alkalmazni, de elég csak kis mennyiségben, ugyanis akkor is hatásos. A Jutsu lényege, hogy az adott Ninja összetegye a kezét, és mutató ujjaival kicsit bele kell szúrnia az ellenfele bizonyos pontjába egy kicsit, majd a technikát alkalmazva a Chakra segítségével erõsen meglökni ellenfelét. Nem balesetveszélyes, biztonságos Jutsu, ha lefegyverzésrõl van szó.
Szint: D
Osztály:Támadó
Ára:300 chakra

Táncoló Levél Árnyék (Kage Buyō)
Amikor a célpont a levegõben van(ezt a Jutsut csak ilyen esetben célszerû használni), a felhasználó egy olyan ugrást képes végezni, ami követve az ellenség röppályáját, pontosan amögött ér véget. Minthogy az áldozat a levegõben van, könnyebben támadható. Ilyenkor a felhasználónál van az elõny, ebben az esetben könnyen le is lehet gyõzni az ellenfelet, ha jó Jutsukat alkalmaz.
Szint: D
Osztály: Kiegészítõ
Ára:1000 chakra

Ritmikus tai jutsu(csak Uchiha klán tagoknak)
Ára: 1500 chakra
Szint:C

Részeg ököl (Suiken)( kell hozzá a Sake)(csak lee)
Ezt a harci formát nem lehet sem tanulni, sem tanítani. Erre születni kell. Ezzel szemben bárki költhet rá pontot, aki jónak látja. :D Ennek a harcmodornak mindössze annyi a köveelménye, hogy a használójának részegnek kell lennie. A használó rettenthetetlen, kiszámjthatatlan, félelmet nem ismerő harcos lesz, aki látszólag a barátait sem tudja megkülönböztetni az ellenségeitől. (Ez persze nem a technika hatása, hanem az alkoholé) A technika sajátossága viszont az, hogy a használó gyakorlatilag lehetetlennek tűnú mozdulatokkal támad, illetve hárít, ezzel teljes bizonytalanságban tartja az ellenfelet.
Szint: C
Típus: Támadó, Védekező
Ára:1700 chakra

Embergolyó (Bayka no Jutsu)(csak akamichik)
A Terjeszkedés jutsu ismerete előfeltétel, hiszen ennek használatát követi ez a jutsu, amikor a shinobi chakra felhasználás segjtségével behúzza a végtagjait a törzsébe, ezáltal a teste egy nagy golyóhoz fog hasonljtani, majd további chakra felhasználásával tud mozogni. A forgását képes a ninja olyan mértékben felgyorsjtani, hogy akár egy falat is át lehet törni vele. Hátrány: nehezen kontrollálható a mozgás iránya.
Szint: C
Típus: Támadó, Középtávú
Ára: 1400 chakra+Terjeszkedés jutsu ismerete

Hatalmas tenyér csapás(csak akamichik)
A jutsu használója a Részleges terjeszkedés jutsu segítségével megnagyobbított kezébe vezeti a chakrát, így majdhogynem bármit össze tud zúzni, ami a tenyere alá kerül.
Szint: C
Típus: Támadó
Ára:1500 chakra+a Részleges terjeszkedés jutsu ismerete

Legendás zuhanó sarokrúgás(csak Tsunade és Sakura)
Egy chakrával felerősített, felülről az ellenfélre mért sarokrúgás. Tsunade egyik kedvenc jutsuja.
Szint: C
Típus: Támadó, Közelharci
Ára: 1400 chakra

Tüskés embergolyó(kell a kunai és az embergolyó jutsu)(csak akamichik)
Ez tulajdonképpen csak egy trükk, ami jóval veszélyesebbé teszi az embergolyó jutsut, aminek ismerete előfeltétel. Két felhasználási módja van, az egyik esetben a shinobi kunaiokat taker maga köré, amik a golyó tüskéi lesznek, vagy pedig a Részleges terjeszkedés jutsu segítségével megnöveszti a haját, majd chakra segítségével megkeményíti. Az utóbbi esetben az említett jutsu ismerete is előfeltétel értelemszerűen. Még egy nagy különbség van az egyszerű Embergolyóhoz képest: a tüskék segítségével jóval könnyebben irányítható a golyó.
Szint: C
Típus: Támadó
Ára:2000 chakra

Sólyom Zuhanás (Hayabusa Otoshi)
Mikor az ellenfél fejjel lefelé zuhan, a használó összeszorítja a célpont lábait, lábaival kifeszíti a fejét, és a vállak magasságában magához szorítja egészen a zuhanásig. A támadás egyszerû, és van mikor halálos, viszont nehéz olyan helyzetbe kerülni, hogy aktiváljuk, ezért nehezen lehet aktiválni.
Szint: C
Osztály: Támadó
Ára: 1500 chakra


Levél Ököldörgés (Konoha Raiken)
A használó a levegõbe ugrik, elõre haladva, miközben pörög, ezzel egy erõs ütést mér az ellenfélre.
Szint: C
Osztály: Támadó
Ára: 1500 chakra



Lótusz Homlokzat (Omote Renge)
Ez a Jutsu azért nehéz kicsit, mert szükséges hozzá az elsõ Chakra-kapu megnyitása. Ezzel erõt pumpál az ökleibe és a lábaiba, megnövelve a saját fizikai erejét.. Alapjába véve hasonlít a Táncoló Levélárnyék Jutsura, mert medveölelésbe kell fogni az ellenfelet, és a földhöz kell csapni, de mindezt gyorsan, miközben pörgeti. Annyi különbséggel, hogy itt mindegy hogy milyen módon ragadjuk meg az ellenfelet. Ha fejjel lefelé fogjuk az ellenfelet, akár halálos is lehet.
Szint: C
Osztály: Támadó
Ára: 1600 chakra+1. chakra kapu feltárása

Konoha Reppuu
Az egyik alap TaiJutsu, amit Lee megtanult. Nagyon egyszerű, de hasznos technika az ellen, aki közvetett támadást akar bevinni. Mint más TaiJutsu technikánál itt se kell chakra összpontosítás, vagy kézjel, a ninja egyből véghez tudja vinni. A lábát használva a ninja kirúgja az ellenfél lábát, míg a domináns lábával feltartja az ellent.
Ez a mozdulat némi szelet csinál, innen a neve: vad szél. Ez a ”szél” elrepíti az ellenfelet, és nekilöki valami kemény objektumnak, mondjuk egy fának. Ez nem egy Jutsu, amit egymaga tud használni valaki. Kézenfekvő technika, amit könnyű elkerülni. Éppen ezért veszélyes is valahol használni, hiszen ha az ellenség kikerüli a támadást, és ő indít egy másikat a ninjának nem sok esélye van kikerülni azt.
Osztályzás: Támadó
Szint: C
Ára: 1500 chakra

Óriás Levél Forgószél (Konoha Daisenpū)
Ehhez a Jutsuhoz szükség van a Levél Forgószél ismeretére. Ezt a Jutsut úgy alkalmazzuk, hogy a ninja elõször mindkét lábával gyors rúgást végez. Egyikkel az ellenfele hasát, másikkat a fejét célozza, és miután az felrepült a magasba a rúgástól,a levegõbe utána ugorva elismételheti a jutsut.
Szint: C
Osztály: Támadó
Ára: 1400 chakra+Levél Forgószél ismerete

Asszimilált szikla golyó (Dōka Sanseki Sensha)
Ez a taijutsu technika nagyon hasonlít az Akamichi klán által kifejlesztett Embergolyó jutsuhoz. Ennek a jutsunak viszont előfeltétele a Bármilyen teremtmény kiszipolyozása: Támadás megelőzési technika jutsu használata, amivel a shinobi egybeolvad egy sziklával hogy megfelelő tömegre és méretre tegyen szert, majd az Asszimilált szikla golyó jutsut használva tud mozogni.
Szint: C
Típus: Támadó, Rövid hatótáv(0-10m)
Ára: 2000 chakra

Klón sarok visszaesés(kell az árnyék klón jutsu)
Bunshin Kaiten Kakatou Otoshi egy taijutsutechnika, amit Naruto Uzumaki használ, elõször arra használja Kage Bunshint, hogy több klónt hozzon létre. Ezek a klónok és Naruto elindítják magukat a levegõbe és elkezdenek bukfencezni. Ekkor a levegõben az egyik klón sarokkal visszarúgja az ellenfelet a földre.
Szint:B
Ára:1500 chakra

Oroszlán ketrec(Shinsi rendan)
Ára: 2000 chakra
Szint: B

Uzumaki ketrec
Ezt a technikát naruto sasuke oroszlán ketrec támadása alapján fejlesztette ki. Mivel naruto nem, rendelkezik olyan jó mozgással, így az árnyék klónjai segítségével érte el ugyan azt a támadást mint sasuke.
Szint: B
Ára:2200 chakra-kell hozzá az árnyék klón jutsu


Klón öngyilkossági támadás(kell az árnyék klón jutsu)
Bunshin Taiatari egy taijutsutechnika, amit Uzumaki Naruto használ Gaara ellen. Naruto elõször arra használta Kage Bunshint, hogy több klónt hozzon létre. Ezek a klónok Elindítják magukat Garraval szemben. Amikor Gaara nagy homokkarja megindúl megragadni a klónokat, egy másik klón leszállt ezen a kézen és elindította a következõ igazi Narutót Gaara ellen. Ez a gyors sebesség
megengedte Narutónak, hogy bejöjjön közelebb Gaarahoz.
Szint:B
Ára:1400 chakra

Chakra ütés(csak tsunade és sakura)
Ezt a technikát Tsunade fejlesztette ki, majd ezt tovább adta Sakurának. A technikát főleg a jó chakra kontrollal rendelkezők tudják elsajátítani. A használó a chakráját az ökleibe öszpontosítja, amikor pedig üt velük kiengedi a chakrát, így 1000x-re nő az ütés ereje. Egy hátránya egyedül, csak az,hogy el is kell találni vele az ellenfelet. E-technika gyorsasággal és pontosággal növelve halálos is lehet.
Szint: B
Típus: kiegészítő,támadó
Ára: 2000 chakra

Nirvána ököl (Rakanken)
Ez a technika tulajdonképpen Jirobo védjegye. Pusztán fizikai támadást használva egyszerű ütések, vállal történő öklelés, és térdrúgások sorozata. A technika jelentős chakrát emészt fel.
Szint: B
Típus: Támadó, Közelharci
Ára: 1700 chakra

Erõs Levél Forgószél (Konoha Gōriki Senpū)
Ez a Jutsu hasonló, mint az Óriás Levél Forgószél, ugyanúgy is kell végbevinni. Csak annyi a kettõ között a különbség, hogy az Erõs Levél Forgószéllel sokkal hatásosabb és erõsebb támadást tudunk bevinni az ellenfélnek.
Szint: B
Osztály: Támadó
Ára: 2200 chakra

Pillangó csapás(csak akamichik)
Ezzel a technikával a ninja az összes chakráját a kezébe irányitja, aminek hatására az ereje megsokszorozódik egyetlen ütés erejéig. Amikor az ütés eltalálja az ellenfelet, az ökölbe gyűjtött chakrát felszabadítja a shinobi. Hárítani gyakorlatilag lehetetlen, a hárításkor fellépő elképzelhető minimális sérülés az a hárító végtag bénulása. Ezt a technikát az Akamichi klán fejlesztette ki, és Choji a piros Akamichi étel tablettával kombinálta, ami felhasználva a teste összes zsírtartalékát százszorosra növelte az erejét. A két módszer együtt használva gyakorlatilag száz százalékos valószínűséggel az ellenfél halálához vezet. (Már ha sikerül eltalálni az ellenfelet)
Szint: B
Típus: Támadó, Közelharci
Ára: 2500 chakra+a kapszulák megléte

Repülő fecske(kell hozzá asuma boxere)
A shinobi a chakráját használva megnagyobbítja a fegyvere pengéjét, így sebet tud ejteni ellenfelén akkor is, ha a fegyver maga nem ér hozzá az ellenfeléhez.
Szint: B
Típus: Támadó
Ára:2400 chakra

Choudan Bakugeki -Pillangóbombázás(csak akamichik)
Choudan Bakugeki egy olyan taijutsutechnika, amit Akimichi hasznosít a hyourouganpirulával. Ezt a pirulát csak egy utolsó eredményként kellene használnia a nindzsának. Ez egy különleges pirula ami a testben lévõ kalóriát chakrává alakítja. Ezért az akamichi klánnak igen elõnyös ezt a fajta fegyvert használni. Mivel mindannyian elégé elhíztak ezért a normális Chakrájuk akár 100-szorosára is megnõhet az erejük. Amikor a klántag egy kézbe összpontosítja a csakrájuk egészét, egy robbanás erõsségû ütés fogja érni az ellenfelet.
Szint:A
Ára:2000 chakra+a kapszulák megléte

Chou Harite-Szuper nyitott kezû ütés(csak akamichik)
Chou Harite egy olyan taijutsutechnika, amit az Akimichi klán Baikájával együtt használnak. Miután növelte a testméretüket, a klántag összpontosítani fog egy különleges chakrát az ökleikbe. Ekkor ökleiket közvetlenül az ellenfelükbe csapják, amitõl az beszakad a földbe.
Szint:A
Ára:2100 chakra

Ellentétes Lótusz (Ura Renge)
Ez a jutsu a Lótusz Homlokzat egy továbbfejlesztett és rombolóbb verziója, ami legalább három chakra kapu kinyitását igényli. Az anime-ben látott használatokkor öt kaput kinyitnak. Amint elég kapu van nyitva, a felhasználó a levegõbe rúgja azután utána ugrik miközben gyorsan üti õt háromszög mintában, azután kezeit és lábait használva a földbe veri az ellenfelet. A támadás sebessége és ereje miatt általában végzetes.
Típus: Kinjutsu
Szint: A
Osztály: Támadó
Ára: 3000 chakra+min. 3 chakra kapu feltárása

Erõs Ököl (Gōken)
Ennek a Jutsunak a használatához meg kell nyitni mind a hét kaput. Harc közben a Ninjának erõsebb lesz az ökle akár az acélnál is és egyertlen ütés is halálos lehet. Ám ha mégis sikerül védeni a támadást, akkor is az a testrész, amivel hárítottunk, darabokra törik.
Szint: A
Osztály: Támadó
Ára: 3000 chakra



Klón test csapás (Uzumaki Naruto Rendan)
A technika előfeltétele az, hogy a használó számos árnyékklónt hoz létre, és mindegyik chakrát vezetve a lábába, majd kisugározva azt, ugrás közben felgyorsítja magát, egyszerre érik el a célpontot, és mindegyik egy nagy erejű ütést visz be. Naruto a Konoha elleni támadás során Gaara elleni harcában fejlesztette ki ezt a technkát.
Szint: A
Típus: Támadó, Közelharci
Ára: 2600 chakra


Pörgő zuhanó klón sarokrúgás (Bunshin Kaiten Kakatou Otoshi)
Ez is az árnyékklón technika egyik kombinációs használata. Összhangot és csapatmunkát igényel a klónoktól. A klónok sorban felugranak a levegőbe, szaltóznak, majd zuhanás közben egy erős sarokrúgást indítanak a célpont vállára, fejére.
Szint: A (Az Árnyék klón miatt)
Típus: Támadó, Közelharci
Ára: 2300 chakra+szökséges hozzá az árnyék klón jutsu

Szüntelen kaotikus tánc
A hetedik chakra kapu kinyitása után a hsználó a földre csap, ami olyan mértékű földrengést kelt, hogy az ellenfél a levegőbe repül tőle. Ezután a használó a fény sebességével kezdi el ütlegelni az ellenfelet, és olyan gyorsan mozog, hogy úgy tűnik, mintha három lenne belőle.
Szint: A
Típus: Támadó, Távolsági
Ára: 3000 chakra+7. chakra kapu feltárása

Reggeli páva
A hatodik chakra kapu kinyitása szükséges ennek a technikának a végrehajtásához. A jutsu használója egy jellegzetes állást vesz fel, majd amikor az ellenfél elég közel ér, akkor felrúgja a levegőbe, újra és újra eltalálja, ami egy pávafarok-szerű lángoló chakra formát idéz elő. A támadás végén az ellenfél visszazuhan a foldere, és beborítja a támadás aurája.
Szint: A
Típus: Támadó, Közelharci
Ára: 2600 chakra+6. chakra kapu feltárása

Nyolc kapu (Hachimon)
Ez a Jutsu a legváltozatosabb, és egyben a legveszélyesebb is, mivel könnyen kimerítheti a hosszabb használat magas szinten. A Jutsu maga úgy mûködik, hogy a testben úgynevezett Chakra-kapukat nyitunk meg, amikkel tartalék Chakrákhoz férhetünk. A kapuk külön külön vannak sorolva és mind egyre igényesebb, magasabb szinten van és rengeteg Chakrát emészt fel. Éppezért a szervezetre is mind máshogy van hatással, emiatt lehet akár életveszélyes is, ha kinyitjuk ezeket a kapukat...

A kapukat csak sorba lehet meg venni!!!


1.) kapu: Az elsõ kapu az agy energiáit teszi szabaddá, ez az elsõ lépés. Az agyból kiáramló energiák átáramlanak az izmokba, ezáltal fizikailag sokkal erõsebb lesz a Jutsuhasználó.
Ára: 3000 chakra
SZINT:D
2.) kapu: Ez különösebben nem nagy technika, amolyan pihenõtechnika. Míg a Ninja pihen, addig a Chakrája önálló gyógyulásba kezd, ezáltal sokkal gyorsabban és erõsebb technikákat képes bevetni a használó az ellenfele ellen.
Ára:
3500charka
SZINT:C
3.) kapu:Ez a kapu az állóképességet növeli. Ez úgy zajlik, hogy csökken az agy oxigénszintje, emiatt az ember bõre vörösödni kezd.
Ára: 4000 chakra
SZINT:C