Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Yamato és Shodaime 

Fa pajzs 
Szint: C szintű
Ára: 1500 chakra

 

Mokuton: Jubaku no Jutsu - Fa elem: Fa Kikötözés
A jutsu segítségével az ellenfelünket vastag ágakkal köthetjük béklyóba, melyből igen nehéz kiszabadulni. Akár minden végtagra kiterjedően.
Szint: C szintű
Ára: 1500 chakra

Fa testcsere
Szint: C szintű
Ára: 1500 chakra

Fa klón
Szint: C szintű
Ára: 2000 chakra

Mokuton: Yanaki - Fa elem: Fa Emelés
A kézjelek után a használó egy hatalmas gerendát emel ki a földbő, mely az ég felé tör, majd nagy magasságban a csúcsán tűzijáték formájában széthasad, és sok keskeny gerenda zúdul vissza földre csapdába ejtve az ellenfelet. A technika elől nagyon nehéz kitérni.
Szint: B szintű
Ára: 2300 chakra

Mokuton: Hinoki - Repülő Fa
A használó akkor alkalmazza ezt a technikát, amikor az ellenfele a levegőből támad, vagy mikor az ellenfelét egy korábbi támadással sikerült a levegőbe repítenie. Ekkor a kézjelek elvégzése után, egy vastag gerenda indul ki a földből egyenesen a levegőben lévő ellenfél felé. A használó felugrik a gerenda végére majd amikor az eléri az áldozatot és beleütközik, ő elrugaszkodik és a levegőben a gerendába ütköző áldozat mögé kerül. Ekkor megint kézjelekbe kezd és a tenyeréből egy újabb gerendát indít el, ezzel gyakorlatilag két gerenda közé préseli az áldozatát. Ám ez még nem minden, a földből felnyúló gerenda lassan felreped, és a ninja kezéből kinyúló másik gerenda nyomására egész hosszában felhasad, így gyakorlatilag az egyik gerenda keresztül préseli az áldozatot a másikon. A technika bár rendkívül precíz kivitelezést igényel, nagyon hatásos.
Szint: B szintű
Ára: 2400 chakra

Fa testrész
Szint: B szintű
Ára: 2500 chakra

Növény testrészek növesztése
Szint: B szintű
Ára: 2500 chakra

Növények irányítása
Szint: A szintű
Ára: 2700 chakra

Fa börtön
Szint: A szintű
Ára: 3000 chakra

Sötét erdő
Szint: A szintű
Ára: 3000 chakra

Fogoly fészek
Szint: A szintű
Ára: 4000 chakra

Mokuton: Jubaku Eisou - Fa elem: Fészek Kötés
Egy komoly előkészületeket igénylő Mokuton ninjutsu. Először a főld manipuláció segítségével fel kell lazítanunk a talajt az áldozatunk körül, majd egy víz elemű technikával iszapossá kell tennünk a környezetet, hogy az igen nagy mennyiségű fát létrehozhassuk. Eztán az iszapos csapdában nehezen mozgó ellenfélnek már nem lesz esélye a menekülésre. A kézjelek után az áldozat körül gyökérszerű indák törnek elő a földből, és azonnal megbéklyózzák. Majd az indák megvastagszanak, és felfelé törve, egy hatalmas lombos fává egyesülnek. A törzs fogságába esett ninja számára nincs menekvés. Az egyre szorosabban köré fonódó indák végül szétroppantjáka testét.
Szint: A szintű
Ára: 5000 chakra

Byuu fiszafogó tehnika
Szint: A szintű
Ára: 8000 chakra

Mokuton: Kongoriki: Fudo - Fa elem: Emberfeletti Erő: Mozdulatlanság
A Mokuton egyik hihetetlen erejű technikája, melyet az Első Hokage fejlesztett ki. Lényegében abból áll, hogy egy jól irányzott ütéssel, vagy rúgással a magasba repíti az ellenfelét, majd egy egyszerű karcsapással lombos ágakat növeszt melyek folyamatosan támadják és nem engedik vissza zuhanni a földre az áldozatot. Majd a használó a magasba ugrik és minden fa elemű chakráját egyetlen ütésbe koncentrállja amitől az ökle aranyszínűen kezd izzani. Végül megüti a földet, ott ahova az áldozat lezuhanni készül, ezzel minden fa elemű chakráját a talajba engedi. Abban a pillantban a föld megreped és hatalmas lombos fák törnek elő a talajbó, kisebb erdőt hozva létre egy pillanat alatt. A fák megbékjózzák, felnyársalják, és darabokra tépik az áldozatot. 
Szint: S szintű
Ára: 10.000 chakra