Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kakuzu


Jiongu
Ezzel a technikával átváltoztatja a felhasználó a testét valamivé, amit összetart több száz vastag fekete fonál. Kakuzu képes volt, hogy sok egyéb dologra( pl.:testrészek viszavarása) használja ezeket a fonalakat.Ezeknek a fonalaknak köszönhetően letudta választani a végtagjait azután akár a föld alól is képes volt meglepetés szerűen velük támadni.Ezeknek a fonalaknak a legjelentősebb képessége az volt, hogy Kakuzunak egyfajta halhatatlanságot adtak. Azon felül, hogy összevarrja a sérüléseit, arra használta a fonalakat, hogy lyukat üssenek egy ember testén, lopják a még mindig működő szerveiket, és integrálják őket a saját testébe ezáltal meghoszabítva a saját életét. Kakuzu általában arra használta ezt a módszert, hogy erős shinobikból lopjon szíveket.Ezeket a szíveket, amiket Kakuzu másokból vett, elraktározta olyan különféle állati álarcokban, amik a hátára voltak varrva, ezek adtak neki chakrát és több elemet is. De le is tudta választani ezeket az álarcokat amik fonalkból álló testből álltak.Az ,,álarcokat'' kakuzu össze is tudta olvasztani (pl.:tűz és szél) ezáltal nagyobb támadó erőre szert téve.
Szint:S
Ára:15000 chakra

Katon: Zukkoku
Szint:B
Ára:1800 chakra
Feltétele:Tűz elem vagy a Jiongu ismerete

Fuuton: Atsugai-Szél elem:Kár Okozó Nyomás
Ezt Kakuzu Szél elemű szíve bocsájta ki.Hasonló a tornádóhoz.Hasonlóan összehúzódik, és amikor nagyon nagy a sűrűsége akkor kibocsájta.A szél nyomása nagyon nagy.
Szint:B
Ára:1900 chakra
Feltétele:Szél elem vagy a Jiongu ismerete

Raiton: Gian-Villám elem:Hamis Sötétség
Kakuzu Villám elemű "démona" dárda formájában villámot bocsát ki a szájából, és ha eltalálja ezzel az áldozatot azt átszúrja.Annyira nagy erejű, hogy akár sziklát is átlehet vele szúrni.Többszörözni is tudja a dárdák számát, hogy több ellenfelet támadhasson egyszerre.Így a kitérés ezelől a támadás elől szinte lehetetlen.
Szint:B
Ára:2000 chakra
Feltétele:Villám elem vagy a Jiongu ismerete


Hidan

Jujutsu: Shiji Hyōketsu-Átok jutsu:A Halál Szertartása 
Először Hidannak vért kell szereznie az elenféltől majd meg kell kóstolnia a megszerzett vért. Azután a bőre feketévé válik fehér jelekkel, ami csontváz mintázatú, a teljes halál egy szimbóluma.A vérből készült jashin szimbolumba áll.Ez az ő és az áldozata közti kapcsolatként szolgál.Bármilyen fajta sérülés, amit Hidan mér magára, (vagy az a sérülés, amit mértek rá) az elenféllel is megtörténik. Ha Hidant kényszerítik, hogy kilépjen a körből, akkor a jutsu megszűnik. Alapvetően ez a technika készít Hidannak egy élő vudubabát.Hidan halhatatlansága a Jashin vallás titkos jutsujának az eredményes kísérlete miatt van, úgyhogy halálosan tudja kínozni az ellenfeleit bármilyen módon, mivel nem tud meghalni.
Szint:S
Ára:8000 chakra
Élő halott jutsu
Ilyenkor nem lehet megölni.
Szint:S
Ára:7000chakra


Elátkozott szertartás
Ilyenkor az ellenfélre hatnak a saját támadásai.
Szint:S
Ára:9000chakra+élő halott jutsu


Sakura

Ōkashō-Cseresznyevirág Ütközés
Szint:C
Ára:1400 chakra

Saikan Chūshutsu no Jutsu-Finom Betegség Kivonása
Szint:B
Ára:1800 chakra

Chakra Erő Növelő
Szint:A
Ára:2100 chakra


Shiranami,En no Gyōja,Hotaru


Dohatsuten-Düh
Ez a Tsuchigumo falu tiltott technikája. Ezzel a tehnikával akkora robbanást létrelehet hozni, hogy az egy egész falut megsemmisít. Látva, hogy ez egy tömegpusztító fegyver, a 3. Hokage nagy gondossággal jelentette ki, hogy ez Kinjutsu másnéven Tiltott Technika.
Szint:S
Ára:20.000 chakra

Tsuchigumo stílus: Tiltott élet pecsét: Menny és Föld teremtés
Ez egy kiegészítő jutsu ami segítségével a düh jutsura elpazarolt chakra 3/4-e megmarad mert ez a pecsét a használó körül lévő természetes energiát gyűjti a használóba, ezáltal egy csomó chakra megmarad.Nurari


Nensuikai-Vízpajzs
A ruháján lévő nyálkából tud kivonni azt a ragadós anyagot, így egy hártyát képezve amely fegyveres támadások ellen alkalmazható.
Szint:C
Ára:1400 chakra

Karcsú Öltöny
Nurari a ruháját egy ismeretlen nyálkás anyaggal fedte be, ez lehetőv téve neki, hogy plusz végtagokat létrehozzon, vagy használja a nyálka ragadósságát, hogy csapdába ejtse az ellenfelet.Ez az öltöny növeli az álcázását és hatalmát.
Szint:B
Ára:1700 chakraSuigetsu


Haldémon Katasztrófa
Suigetsu használja a Hidratációs Technikát, miközben a környező vízzel összeolvad.Kitud alakítani egy óriási hullámot, ami egy démonhoz hasonló halnak néz ki.Suigetsu arra tudja használni ezt az alakot, hogy belerohanjon az ellenfeleibe vagy, hogy megóvjon szövetségeseket a támadásoktól.
Szint:S
Ára:5000 chakra
Feltétele:Suika no Jutsu-Hidratációs Technika ismereteKabuto


In'yu Shōmetsu-A Titkos Gyógyítás Rombolás
Szint:A
Ára:2200 chakra

Kuchiyose: Edo Tensei-Idézése: Tisztátlan Világ Feltámadás
Ezt a jutsut arra használták, hogy halottakat támasszanak fel.A ninja először felfog áldozni egy élő személyt, akiben a halott lélek lakni fog.A holttest akkor hamuba és piszokba lesz burkolva, hogy az hasonlítson annak a személynek az eredeti testére, akit feltámasztottak.Amikor a ninja vissza akarja hívni a lelkeket, egy portál fog kinyílni a földben, és a ládák amik tartják a testeket megfognak jelenni.
Szint:S
Ára:50000 chakra
Feltétele:Kuchiyose no jutsu // Idéző technika ismerete

Nagato
Szint:S
Ára:100.000 chakra
Feltétele:Kuchiyose: Edo Tensei-Idézése: Tisztátlan Világ Feltámadás ismerete

Kakuzu
Szint:S
Ára:60000 chakra
Feltétele:Kuchiyose: Edo Tensei-Idézése: Tisztátlan Világ Feltámadás ismerete

Deidara
Szint:S
Ára:60000 chakra
Feltétele:Kuchiyose: Edo Tensei-Idézése: Tisztátlan Világ Feltámadás ismerete

Akasuna no Sasori
Szint:S
Ára:60000 chakra
Feltétele:Kuchiyose: Edo Tensei-Idézése: Tisztátlan Világ Feltámadás ismerete

Itachi Uchiha
Szint:S
Ára:90000 chakra
Feltétele:Kuchiyose: Edo Tensei-Idézése: Tisztátlan Világ Feltámadás ismerete


Namikaze Minato


Hiraishin no Jutsu-Repülő Villámisten Technika
Szint:S
Ára:15000 chakra
Feltétele:Yondaime Különleges Kunaiai megléte


Sarutobi Hiruzen


Henge: Kongōnyoi-Átalakítás:Törhetetlen Személyzet
Szint:A
Ára:2300 chakra
Feltétele:Enma idézés

Kongō Rōheki-Törhetetlen Börtön Fal Védelem
Szint:A
Ára:2900 chakra
Feltétele:Henge: Kongōnyoi-Átalakítás:Törhetetlen Személyzet ismereteTenten


Sōshōryū-Emelkedő Ikersárkányok
Szükséges hozzá két kisebb fegyverrel telepecsételt tekercs. A ninja leteszi őket maga mellé, majd kézjeleket mutat a tekercsek felemelkednek a levegőben, kinyílnak, és keresztezik egymást az áldozat felett, majd a fegyverzápor megindul belőlük mely elől igen nehéz kitérni.
Szint:C
Ára:1300 chakra
Feltétele:Általános Lezáró Technika ismerete és Tekercs megléte

Sōgu: Tensakai-Fegyver irányítás:A Rombolás Mennyei Lánca 
A Sōshōryū egy erősebb verziója.
Szint:B
Ára:1700 chakra
Feltétele:Sōshōryū-Emelkedő Ikersárkányok ismerete

Sōshōryū-Emelkedő Ikersárkányok Irányítás 
Ez a technika hasonló a normális Emelkedő Ikersárkányok jutsuhoz, de ez annál fejletteb.
Szint:C
Ára:1500 chakra
Feltétele:Sōshōryū-Emelkedő Ikersárkányok ismerete

Vasfal Védelem
Tenten beidéz egy nagy vaskupolát a tekercsei közül, ami megvédi őtt és csapattársait az elenség támadásaitól.
Szint:B
Ára:1700 chakra
Feltétele:Általános Lezáró Technika ismerete és Tekercs megléte


Gaara


Suna no Yoroi-A Homok Fegyverzete 
Gaara be tudja borítani magát egy tömör homok réteggel.Eléggé hatásos, de nagyon sok chakrát követel.Védi a testet a sérülésektől viszont nagy hátránya hogy a sebességet csökenti mivel elég nehéz a homok.
Szint:B
Ára:2000 chakra

Sabaku Fuyū-Sivatagi Felfüggesztés 
Szint:C
Ára:1200 chakra

Tanuki Neiri no Jutsu-Színlelő Alvás Technika
Ez a ninjutsu kényszeríti a felhasználót, hogy elaludjon. Gaara használta ezt a jutsut amikor megerőltető volt elöhívni a Shukakut. 
Szint:C
Ára:1000 chakra

Gokusa Maisō-Börtön Homok Temetés 
Gaara meg fogja lazítani a földet a céljai alatt és azt fogja okozni, hogy elsüllyednek kétszáz méter mélyre a földbe. Ennél a mélységnél, a nyomás teljesen meg fogja a mozgás képességüket. Valamint a nyomás, biztosan megölne bárkit, ha nem fulladástól, bár Kimimaro a csontsűrűségereje miatt túlélte a jutsut.
Szint:A
Ára:2300 chakra

Ryūsa Bakuryū-Homok Szökőár
Ez a jutsu elküld hatalmas mennyiségű homokot egy ellenfél irányába hullám alakban miközben befedi és megfojtja őket a homok óceánjában.
Szint:A
Ára:2500 chakra

Sabaku Kyū-Homok Koporsó
Szint:A
Ára:2400 chakra

Sabaku Rō-Homok Börtön
Szint:A
Ára:2700 chakra

Suna Bunshin no Jutsu-Homok Klón Technika
Gaara homokból hoz létre magáról egy másolatot. A legtöbb bunshin jutsutól eltérően, a klón mindig megtartja az alakját, miután azt ütik, és ráadásul bármit eltud kapni amihez hozzá ér. 
Szint:B
Ára:1700 chakra 

Suna Shigure-Homok Zuhany 
Gaara egyszerűen felemeli a homokot a földből és eléri, hogy leszakadjon mint egy eső miközben megcélozza a fent levő ellenfeleit.
Szint:B
Ára:1800 chakra

Suna Shuriken-Homok Shuriken
Szint:C
Ára:1000 chakra

Sabaku Sōsō-Homok Temetés
Miután homokkal borít be egy ellenfelet, Gaara a homokkal összeroppantja azt. Mikor használta hogy megöljön egy személyt, a halál annyira gyors, volt hogy az elenfélnek nem volt ideje fájdalmat sem érezni.
Szint:A
Ára:2500 chakra

Sabaku Taisō-Óriási Homok Temetés 
Szint:A
Ára:2900 chakra
Feltétele:Sabaku Sōsō-Homok Temetés ismerete

Suna no Tate-Homok Pajzs
Amikor Gaaranak ártani probálnak, a homok egy pajzsa automatikusan védeni fogja őt és körül fogja venni. A homok Gaarára való tekintet nélkül reagálni fog, a Shukaku miatt. A pajzs ellenálása figyelemre méltóan erős, akár acél keménységűvé is képes válni a homok ezáltal szinte áttörhetetlen.Bár hatalmas gyorsasággal (mint ahogy azt lee is tette) át lehet törni de egy villám alapú technika (pl.:chidori) is képes áttörni.
Szint:A
Ára:2600 chakra

Suna no Tama-Homok Gömb Technika 
Gaara a homokkal körülveszi magát hogy elkerülje a támadásokat.A harmadik szemmel pedig az ellenfelei mozgásait figyeli. Azon felül, hogy rendkívül sűrű, ez a homok-gömb létrehozhat szegeket a felszínéből hogy nyársaljon fel bármilyen támadót. Úgyan ez a technika még a homok pajzsnál is nagyob védelmet nyújt főleg hogy itt a gyors mozgás már nem elég, azonban a villám elemű jutsukal (ismét pl.:chidori) át lehet törni.
Szint:A
Ára:2900 chakra
Feltétele:Suna no Tate-Homok Pajzs és Daisan no Me-Harmadik Szem ismerete

Daisan no Me-Harmadik Szem
Ez a jutsu létrehoz egy lebegő szemgolyót homokból, ami csatlakozik Gaara látóidegéhez. Gaara a használatától függően tudja irányítani a szem méretét. A fő célja a kémkedés.
Szint:C
Ára:1400 chakra

Kūsa Bōheki-A Homok Védő Fallal Körülvesz
Ez a levegővédelmi technika létrehoz a homokból egy óriási pajzsot, amit felfüggesztenek. A levegőbe azáltal, hogy nagy mennyiségű homokot emel fel a földről.
Szint:A
Ára:2900 chakra

Rendan: Suna Shigure-Homok Zuhany Sortűz
Egy erőteljesebb verziója Gaara homok zuhany technikájának. Gaara alkot olyan homokgolyót, amiket arra használ, hogy az ellenségre zúdítsa azokat.
Szint:A
Ára:2100 chakra 
Feltétele:Suna Shigure-Homok Zuhany ismerete

Saikō Zettai Bōgyo: Shukaku no Tate-Végső védelem:Shukaku Pajzsa
Szint:A
Ára:2400 chakra 

Saikō Zettai Kōgeki: Shukaku no Hoko-Végső támadás:Shukaku Dárdája
Szint:B
Ára:1700 chakra

Fūton: Mugen Sajin Daitoppa-Szél elem:Homokvihar Pusztítás 
Amikor Gaara belép a fél Shukaku alakjába, képes, hogy szél alapú technikákat használjon. Ez a technika megengedi Gaarának, hogy széllel egyesített homokot okádjon.
Szint:B
Ára:1900 chakra
Feltétele:Shukaku megléte


Kisame


Suiton: Bakusui Shōha-Víz elem:Nagy Felrobbanó Vízhullám
Szint:B
Ára:2000 chakra
Feltétele:Víz elem ismerete

Suir Sameodori no Jutsu-Többszörös Vízbörtön Tánc
Míg Kisame a vízben egy nagy robbanást idéz elő és egybeolvad a Samehadával, ő a kupola központjává válik.A kupola arra mozdul, amerre ő, így a cél menekülését megnehezíti.Ez a technika nagy mezei előnyt ad Kisamenak.Tud lélegezni és szabadon mozogni a víz alatt, amíg a célja megfullad.
Szint:S
Ára:4000 chakra
Feltétele:Suiton: Dai Bakusui Shōha-Hatalmas Felrobbanó Vízhullám ismerete

Suiton: Dai Bakusui Shōha-Hatalmas Felrobbanó Vízhullám
Szint:A
Ára:2300 chakra
Feltétele:Suiton: Bakusui Shōha-Víz elem:Nagy Felrobbanó Vízhullám ismerete


Tsunade


Sōzō Saisei-Alkotó Újjászületés
Szint:S
Ára:3500 chakra

Infūin: Kai-Yin Pecsét:Felszabadítás
A használó chakrát fog összpontosítani a homlokán lévő jelbe. A kibocsátási parancs szét fogja szórni a pecsétet és meg fogja engedni hogy a jelben tárolt chakrát kiengedje a testébe.
Szint:S
Ára:4000 chakra
Feltétele:Sōzō Saisei-Alkotó Újjászületés ismerete

Chakra Erő Növelő
Szint:A
Ára:2100 chakra

Ranshinshō-Testzavar
Ezzel a jutsuval Tsunade egy ütéssel megváltoztatja az ellenfél testében az elektromosságot és az idegrendszert is megbolondítja.Pl.: ha valaki a jobb karját akarja mozgatni, akkor más testrésze fog mozogni. De ezt a technikát le lehet győzni, úgy hogy a támadott alkalmazkodik ehhez a fordított "rendszerhez".Például mint Kabuto.
Szint:A
Ára:2300 chakra
Feltétele:Villám elem ismereteNaruto


Uzumaki Naruto Rendan-Uzumaki Naruto Sortűz
Ezt a technikát naruto, sasuke oroszlán ketrec támadása alapján fejlesztette ki. Mivel naruto nem rendelkezik olyan jó mozgással, így az árnyék klónjai segítségével érte el ugyan azt a támadást mint sasuke.
Szint:B
Ára:1800 chakra
Feltétele:Árnyék Klón Jutsu ismerete

Shihōhappō Shuriken-Minden Irányból Shuriken
Miután árnyék klónokkat hoz létre Naruto, a klónjai shurikennel bombázzák az ellenfelet minden irányból. 
Szint:A
Ára:2000 chakra
Feltétele:Árnyék Klón Jutsu ismerete


Bunshin Taiatari-Klón Test Csapódás
Egy erőteljes kombinációs technika, amit a Gaara elleni harca alatt talált ki Naruto. Naruto az árnyék klón tachnikával létrehoz négy klónt. Az öt test össze zavarja az ellenséget, akik sokféle lépést és kombinációt használnak és amíg az ellenséget a klónokkal lefoglalja addig az igazi naruto elhagyja őket így narutonak lehetősége van arra hogy az ellenfél gyenge pontjait támadja zavartalanul.Ezzek a klónok sokal ellenálobbak egy normál árnyék klónnál, nem tűnek el egy ütéstől.
Szint:A
Ára:2100 chakra
Feltétele:Árnyék Klón Jutsu ismerete

Uzumaki no Jin-Uzumaki Gyűrű Képződés
Naruto létrehoz tizenkét árnyékklónt, mindegyik egy kunaijal felfegyverkezett. Miközben a klónok alakított egy védekező kört az igazi naruto pedig a kör közepére áll. 
Szint:B
Ára:1700 chakra
Feltétele:Árnyék Klón Jutsu ismerete

Uzumaki Naruto Nisen Rendan-Uzumaki Naruto Kétezer Sortűz
Naruto Rendan jutsujának a feljavított változata. Naruto létrehoz 999 árnyék klónt.Klónok felrugják az ellenfelet a levegőbe azután kiáltják a jutsu nevének szótagjait. A klónok azonban nem azt csinálják mint a sima rendannál hanem helyette 2000 ütést visznek be az elenfélnek.
Szint:A
Ára:2400 chakra
Feltétele:Uzumaki Naruto Rendan ismerete

Kaiten Kakatō Otoshi-Klón Sarok Visszaesés
Arra használja Naruto a kage bushint, hogy több klónt hozzon létre. Ezek a klónok és Naruto elindítják magukat a levegõbe és elkezdenek bukfencezni. Ekkor a levegõben az egyik klón sarokkal visszarúgja az ellenfelet a földre.
Szint:A
Ára:2100 chakra
Feltétele:Árnyék Klón Jutsu ismerete

Fuuton: Gamayu Endan-Szél elem: Varangy Olajlánggolyó
Ezt Naruto használta Gamakichi és Gamatatsu segítségével a háromfarkú ellen.(Akik nézték ezt a részt az animében azok tudják milyen.)
Szint:A
Ára:2500 chakra
Feltétele:Gamakichi és Gamatatsu idézése

Fuuton: Rasenshuriken-Szél elem:Rasenshuriken
Szint:S
Ára:15000 chakra
Feltétele:Szél elem és Rasengan ismerete


Rock Lee


Suiken-Részeg Ököl
Szint:C
Ára:1500 chakra
Feltétele:Sake megléte


Haku


Jég Karók
A felhasználó óriási karókat elenged, amik jégből készültek, ha veszélyben érzi magát. Haku használta ezt, amikor védte magát az apjától, mikor az megpróbálta a Kekkei Genkaia miatt megölni őt.
Szint:A
Ára:2300 chakra

Makyō Hyōshō-Démoni Jégkristály Tükrök
Szint:S
Ára:3000 chakra

Sensatsu Suishō-A Halál Ezer Repülő Víztűje
Haku a levegőből és a környező vízből víztűket hoz létre.Ezek minden oldalról körülveszik az ellenfelet, még felülről is, így elzárva a menekülő útvonalat.Ezután nagy sebességgel irányítja a cél felé és az ütközés előtt hirtelen hátraugrik.Haku képes arra, hogy egy kézzel formázza meg hozzá a pecséteket.Így az ellenfél egyik karját letudja fogni, és az nemtud semmilyen technikát használni, amíg be nem fejezi Haku a támadást.
Szint:B
Ára:1700 chakra
Feltétele:Víz elem megléte


Sandaime Kazekage


Satetsu Kesshū-Vashomok Összejövetel
Szint:S
Ára:6000 chakra

Satetsu Shigure-Vashomok Permet
Szint:S
Ára:3000 chakra

Satetsu Kaihou-Világrendű Vashomok
Szint:S
Ára:11000 chakraTemari


Fūsajin no Jutsu-Porvihar Jutsu
Ez Temari egyik egyedi jutsuja.Legyezőjével nagy erejű szelet hoz létre, amely a fák törzseinek a felszínét fűrészporrá változtatják.Ez a por másoknak megnehezíti a látást.
Szint:C
Ára:1100 chakra
Feltétele:Szél elem ismerete és Legyező megléte

Daikamaitachi no Jutsu-Metsző Ciklon Jutsu
Ezzel a jutsu akár egy embert is szétszedhet darabokra, csakúgy mint a fáknál.Ez a jutsu támadó és védekező is egyszerre.
Szint:C
Ára:1300 chakra
Feltétele:Szél elem ismerete és Legyező megléte

Kamaitachi no Jutsu-Metsző Tornádó Jutsu
Ez a lépés Temari specialitása.Egy viharos szelet hoz létre, amiben számtalan láthatatlan penge van.Ezzel támadja meg az ellenfelet, ami elől ha nemtud kitérni, feldarabolja a testét.
Szint:C
Ára:1500 chakra
Feltétele:Szél elem ismerete és Legyező megléte

Fuuton: Tatsu no Ōshigoto-Szél elem:A Sárkány Nagy Munkája
Ennek a technikának késleltetett aktiválása van.Az égból mér csapást a kiszemelt áldozatra.Az időjárási viszonyokra hagyatkozik és nem használ chakrát.Miután a viharfelhők létrejöttek, rögötön megkezdődik a támadás.És addig tart a támadás, amíg a vihar is.
Szint:B
Ára:1800 chakra
Feltétele:Szél elem ismerete és Legyező megléteKonan


Shikigami no Mai-Shikigami Tánca
Ezzel a jutsuval Konan sok papírdarabra változtatja magát és a ruházatát, ezekből a papírokból készíthet fegyvereket, lepkévé tud változni a kémkedéshez, vagy befedni az ellenséget, ezzel korlátozva mozgásukat.A képessége, hogy elérje, hogy papírszárnyai istenként tükrözzék a címét: Angyal Amegakureban.
Szint:B
Ára:2000 chakra

Kami Bunshin-Papír Klón
Szint:C
Ára:1500 chakra
Feltétele:Shikigami no Mai-Shikigami Tánca ismerete

Kami Shuriken-Papír Shuriken
Szint:D
Ára:500 chakraKiller Bee


Tintás Nyál
Gyilkos Méh képes, hogy tintát képezzen a szájában.Ezta  tintát az ellenfél megvakítására is lehet használni.Bee nagyobb kiterjedésben használta ezt a technikát, hogy beborítsa az egész vízbörtönt, vele megvakítva Kisamet.
Szint:B
Ára:1600 chakra

7 Kard Tánca
Bee a 7 kardjával beáll egy pózba.A kardok villám chakrával töltöttek, hogy nagyfrekvenciájú rezgéseken keresztül növeljék a metsző hatalmukat.Két pengét tart a bal karja és oldala között, egyet könyökízületében, egy a szájában, egy a nyakízületében, egy a gyomra és a jobb lába között, és egy a térde ízületében.Ezekkel a kardokkal pörgéssel támad, ami hasonlít a zümmögés hangjához.
Szint:S
Ára:3300 chakra
Feltétele:7 db. katana megléte és villám elem ismerete

Lariat
Ez majdnem olyan mint a Dupla Lariat, csak egyszemélyes.Annyira erős jutsu, hogyha eltalálta az ellenfelet, annak szétzúzza a mellkasát és akár meg is halhat.
Szint:S
Ára:3000 chakra
Feltétele:4. farok megléte

Daburu Rariatto-Dupla Lariat
Szint:S
Ára:4000 chakra
Feltétele:Lariat ismerete és 4. farok megléte


Orochimaru


Fushi Tensei-Élő Holttest Reinkarnáció
Ez a jutsut Orochimaru fejlesztette ki, megengedi neki, hogy áthelyezze a lelkét valaki más testébe. Ha ismételi időnként, ez alapvetően halhatatlanságot ad.Orochimaru  minden három évente egyszer végre tudja hajtani ezt a technikát.Orochimaru felfedi az igaz alakját, egy óriási fehér kígyó, ami egy kisebb fehérből áll, azáltal, hogy elhagyja az aktuális gazdája testét. Miközben átveszi a hatalmat egy másik test fölött, Orochimaru megváltoztatja azt, hogy növelje a túlélőképességeit, mint például hajlékony test vagy pedig levedli a testét hogy sérüléseket gyógyítson .Ha Orochimarut darabokba szeletelik, a véréből kibocsát, mérget ami elpárolog a levegőbe és megbénít bárkit, aki belélegzi azt.
Szint:S
Ára:13000 chakra

Yamata no Jutsu-Nyolcfejű Kígyó Technika
Ez Orochimaru legerősebb jutsuja.Miközben használja a reikarnációja erejét, át tud változni egy nyolc fejű és farkú óriási fehér kígyóvá.Ráadásul hatalmasabb mint Manda akitől félnek, mint a leghatalmasabb kígyótól.Ez a kígyó félelem nélkül támad, és tud kúszni...még az Uchiha búvóhelyet is eltaposta.
Szint:S
Ára:18000 chakra
Feltétele:Fushi Tensei-Élő Holttest Reinkarnáció ismerete

Bōka no Jutsu-Támadó Megelőző Technika
Ezzel a jutsuval a ninja képes összeolvadni bármivel, és annak tulajdonságait is felvenni, hogy elkerüljön bármilyen kárt.
Szint:B
Ára:1800 chakra

Sen'eijashu-Rejtett Árnyékkígyó Kezek
Ezeket a kígyókat a harcok során a csuklóból vagy az újjakból dobnak ki a ninják.A kígyókat arra használják, hogy távolról támadjanak és több mérgező sebet ejtsen az ellenfelen, hogy az ne tudjon mozogni.Ezt a jutsut a test másik részeivel használták.
Szint:C
Ára:1500 chakra

Sen'ei Tajashu-Többszörös Árnyékkígyó Kezek
A csapat nagy kígyó egy pillanat alatt megjelenik.Mindegyik kígyó, amelyik külön van szereti megfélemlíteni, eltéríteni vagy elfogni az ellenfelet és támadásban is segítőkész.Anélkül, hogy hagyna az ellenségnek időt a támadásra, az ellenséget összegubancolják.
Szint:B
Ára:1900 chakra
Feltétele:Sen'eijashu-Rejtett Árnyékkígyó Kezek ismerete

Mandara no Jin-Számtalan Kígyó Képződése
Ezzel a technikával Orochimaru tengernyi kígyót szabadít ki a szájából, amik egy falat képeznek.A kígyók ekkor felemelkednek és száguldani fognak a cél felé, miközben majdnem lehetetlen, hogy megálljanak vagy kitérjenek.Amíg a kígyók együtt kúsznak alkotnak egy védekező faltorlaszt, bármennyit is rámadják.Még a szájaikból a kusanagihoz hasonló pengéket terjesztenek ki.
Szint:B
Ára:1800 chakra

Sikló Kígyómód
Orochimaru a teste alsófelét kígyófarokká változtatja, ami megnöveli a sebességét.
Szint:C
Ára:1500 chakra

Nan no Kaizō-Lágyító Módosulás
Szint:C
Ára:1500 chakra

Shūshagan no Jutsu-Eltűnő Arci Másolótechnika
Szint:B
Ára:1600 chakra

Orochimaru no Juinjutsu-Orochimaru Átokpecsétje
Az átkozott pecsétek voltak azok a jutsuk, amiket Orochimaru a leggyakrabban használt.Ezeket a legerősebb követőinek adta.Hogy alkalmazzon egy átokpecsétet megekellett harapnia a célszemélyt.Mivel neki voltak "kígyófogai" elől és egy jutsuja amivel a nyakát megtudta nyújtani, ez nem volt neki nehéz feladat.Miután megharapta a célszemélyt, akkor a pecsét megjelent a nyakukon és elájultak.A pecsétek terve változott személytől személyre.Volt aki belehalt, volt aki túlélte és volt akik különösen élte túl.Akik túlélték ők felébredtek az átokpecsét első szintjének a hatása alatt, szóval mérgesek voltak.Ezek a csatákban különös erőt adtak.
Szint:A
Ára:2700 chakra

Kusanagi no Tsurugi: Kū no Tachi-Kusanagi kard:A Menyországok Hosszú Kardja
Orochimaru használja ezt a kardot, mégpedig úgy, hogy kinyitja a száját és kiereszt egy olyan kígyót, ami szintén kinyitja a száját, amiből végül a kard kerül felszínre.Így Orochimaru bármikor előveheti azt a kardot és azonnal támadhatja az ellenfelet.
Szint:B
Ára:1900 chakra

Test Hullató Technika
Használot ért hatalmas sérülés után, vagy egyszerűen egy látszólag elkerülhetetlen támadásból való szökésbe ez a technika megengedi a felhasználónak, hogy újonnan felöklendezzen egy új testet ami teljesen megegyezik a régi testel csak felgyogyulva a sérülésekből. Ez a technika nagyon sok chakrát emészt fel.
Szint:S
Ára:7000 chakra

Jagei Jubaku-Kígyóhatóság Varázslat
A felhasználó beidéz két nagy kígyót, amik az ember ujjairól az áldozatra kúsznak, aki elfogja őket.És ha a helyzet úgy kívánja, akkor megtudja szórítani az áldozatot, károkat okozva a testében, vagy a méregfogaikkal megharapják.
Szint:C
Ára:1500 chakra

Kuchiyose: Edo Tensei-Idézése: Tisztátlan Világ Feltámadás
Ezt a jutsut arra használták, hogy halottakat támasszanak fel.A ninja először felfog áldozni egy élő személyt, akiben a halott lélek lakni fog.A holttest akkor hamuba és piszokba lesz burkolva, hogy az hasonlítson annak a személynek az eredeti testére, akit feltámasztottak.Amikor a ninja vissza akarja hívni a lelkeket, egy portál fog kinyílni a földben, és a ládák amik tartják a testeket megfognak jelenni.
Szint:S
Ára:50000 chakra
Feltétele:Kuchiyose no jutsu // Idéző technika ismerete

Hashimara Senju
Szint:S
Ára:60000 chakra
Feltétele:Kuchiyose: Edo Tensei-Idézése: Tisztátlan Világ Feltámadás ismerete

Tobirama Senju
Szint:S
Ára:60000 chakra
Feltétele:Kuchiyose: Edo Tensei-Idézése: Tisztátlan Világ Feltámadás ismerete

Namikaze Minato
Ára:60000 chakra
Szint:S
Feltétele:Kuchiyose: Edo Tensei-Idézése: Tisztátlan Világ Feltámadás ismereteAnko


Sen'eijashu-Rejtett Árnyékkígyó Kezek
Ezeket a kígyókat a harcok során a csuklóból vagy az újjakból dobnak ki a ninják.A kígyókat arra használják, hogy távolról támadjanak és több mérgező sebet ejtsen az ellenfelen, hogy az ne tudjon mozogni.Ezt a jutsut a test másik részeivel használták.
Szint:C
Ára:1500 chakra

Ten no Juin-Menyei Átkozott Pecsét
Szint:S
Ára:9000 chakra


Kimimaro


Chi no Juin-Föld Átkozott Pecsét
Szint:S
Ára:7000 chakraSasuke


Ten no Juin-Menyei Átkozott Pecsét
Szint:S
Ára:9000 chakra

Shishi Rendan-Oroszlán Combo
Szint:C
Ára:1500 chakra

Sōshuriken no Jutsu-Manipulált Shuriken Technika
Szint:D
Ára:500 chakra
Feltétele:Sōfūshasan no Tachi-Szélmalom Háromszoros Támadás ismerete, Shuriken és Damil megléte

Sōfūshasan no Tachi-Szélmalom Háromszoros Támadás
Szint:C
Ára:1200 chakra
Feltétele:Sharingan 2.szint ismerete és Damil megléte

Kuchiyose: Raikō Kenka
Szint:B
Ára:1600 chakra
Feltétele:Általános Lezáró Technika ismerete

Test Hullató Technika
Használot ért hatalmas sérülés után, vagy egyszerűen egy látszólag elkerülhetetlen támadásból való szökésbe ez a technika megengedi a felhasználónak, hogy újonnan felöklendezzen egy új testet ami teljesen megegyezik a régi testel csak felgyogyulva a sérülésekből. Ez a technika nagyon sok chakrát emészt fel.
Szint:S
Ára:7000 chakra

Jagei Jubaku-Kígyóhatóság Varázslat
A felhasználó beidéz két nagy kígyót, amik az ember ujjairól az áldozatra kúsznak, aki elfogja őket.És ha a helyzet úgy kívánja, akkor megtudja szórítani az áldozatot, károkat okozva a testében, vagy a méregfogaikkal megharapják.
Szint:C
Ára:1500 chakra

Chidori Nagashi
Ez a technika a normál Chidori egyik továbbfejlesztett változata, Uchiha Sasuke dolgozta ki Orochimaru kezei alatt lényegében ki tudja terjeszteni maga körül az elektromos mezőt és ezzel több nem túl messzi ellenfelét meg tudja sebezni.
Szint:A
Ára:2700 chakra
Feltétele:Chidori (Ezer Madár) ismerete

Chidori Senbon-Ezer Madár Senbon
A technika csak úgy mint az előző Uchiha Sasuke technikája és a neve mindent elárul képes a chidori-t senbonokra bontani és ezzel támadni.
Szint:A
Ára:2500 chakra
Feltétele:Chidori (Ezer Madár) ismerete

Chidori Eisō-Ezer Madár Éles Lándzsa
A Chidorit a használó képes kiterjeszteni, és lándzsa módjára az ellenfél felé irányítani. Akár egész kemény dolgokat is át szúrhat vele, vagy végtagokat vághat le. 
Szint:A
Ára:2600 chakra
Feltétele:Chidori (Ezer Madár) ismerete

Chidori Kōken-Chidori Kard
Sasuke a kardját arra használja, hogy beleszúrja a földbe vagy bárhova, de inkább vízbe és elindít egy elektromos hullámot, ami megráz mindent ami az útjába kerül.Vízben érdemes használni, mert ott a villámnak nagyob a tere és így nehezebben menekül el az ellenfél előle.
Szint:A
Ára:2600 chakra
Feltétele:Chidori (Ezer Madár) ismerete és 1 kard megléte

Kusanagi no Tsurugi: Chidorigatana-Kusanagi kard:Ezer Madár Katana
Szintén egy Uchiha Sasuke álltal kifejlesztett chidori variáció melyel a kardba vezeti az elektromosságot. Igen hasznos és erős technika.
Szint:B
Ára:2000 chakra
Feltétele:Chidori (Ezer Madár) ismerete és 1 kard megléte

Kirin
Egy újabb Sasuke Uchiha álltal kifejlesztett technika melyhez több igen erős jutsu ismerete, és kombinációja szükséges. Továbbá a technika egy igen régi a villám országából származó elven alapul mely szerint a technika során a használó nem a saját chakráját alakítja át (villámmá, elektromossággá) hanema természetet hívja segítségül és a villámot hazsnálja a támadása alapjául. Ehhez azonban feltöltött állapotban lévő viharfelhőkre van szükség. Ezek előidézéséhez azonban vagy valamiféle időjárás manipulációs képesség szükséges, vagy pedig a légkör hirtelen felmelegítésével kell ezt elérnünk, Sasuke Uchiha ehhez a Gōryūka-technikát hazsnálja mely segítségével könnyen előidézheti a szükséges felhőket, eztán az álltala szintén ismert chidori felhasználásával hozza működésbe a jutsut és az ígyképződő elektromosság és a felhőkben felgyülemlő feszültség egy félig kecske félig sárkány formájú hatalmas nagy pusztításra képes villám formájában csap le. Szörnyű erejű csapás mely nagy pusztításra képes. Természetesen a chidori használata, nem feltétlenül szükséges ám ebben az esetben az elemi manipuláció és a chakra-kontroll különlegesen magas szintű ismerete szükséges.
Szint:S
Ára:15000 chakra
Feltétele:Chidori (Ezer Madár) és Katon: Gōryūka no Jutsu-Tűz elem: N
agy Sárkánytűz Technika ismerete

Pein/Nagato és Rikudou


Rin'negan (csak rikudou és pein/nagato)
Képes leszel használni a Tűz,Víz,Szél,Föld,Villám elemeket.
Ára:25.000 chakra
Szint:S


A következő technikák mindegyikéhez kell a Rin'negan és csak pein/nagato használhatja őket.

Test készítés
Ha esetleg valamelyik test csütörtötköt mond nagato új testet tud készíteni,de ahoz meg kell ölnie valakit,(inaktív kari) bárki lehet de minden testből egyszerre csak egy lehet.
Ára: 50.000 chakra
Szint: S


Démoni Birodalom
Fegyvereket tud növeszteni a testéből+hatalmas fizikai erő
Ára:7000 chakra
Szint:S
Jutsui:

Chakra Meghajtású Csizmák
Nagy sebességet ad.
Ára:2000 chakra
Szint:B

Lángoló Nyílrakéták
Ára:2300 chakra
Szint:A

Kaiwan no Hiya-A Bámulatos Képesség Lángoló Nyila
Ára:2500 chakra
Szint:A

Lézerrobbanás
Ára:2800 chakra
Szint:A


Állati Birodalom
Ára:7000 chakra
Szint:S
Jutsui:

(Az állatok idézéséhez kell az állati birodalom test illetve az beidéző technika.)

Óriás Rák
Ára:2700 chakra
Szint:B


Óriás Kaméleon
Láthatatlanná tud válni.
Ára:4000 chakra
Szint:S


Óriás Kutya
Minden alkalommal többet tud magából növeszteni ha levágják az egyiket. Ezek a kutyák össze tudnak olvadni majd újra szétválni.
Ára:4000 chakra
Szint:S


Óriás Madár
Ára:3300 chakra
Szint:A
Jutsui:

Zöld Tojásbombák
Ára:1800 chakra
Szint:B


Óriás Orrszarvú
Hihetetlenül erős és agresszív.
Ára:4000 chakra
Szint:S


Óriás Panda
Teste vissza veri a fizikai támadásokat valamint erős szél vihart tud támasztani.
Ára:3600 chakra
Szint:A


Óriás Bivaly
Nagy fizikai erővel bír.
Ára:4000 chakra
Szint:S


Óriás Százlábú
Ára:2900 chakra
Szint:A


Szellemi Birodalom
Elszívja a chakrát és elnyeli a ninjutsu támadásokat.(pl.:rasenshuriken)
Ára:7000 chakra
Szint:S


Isteni Birodalom
Ára:7000 chakra
Szint:S
Jutsui:

Shinra Tensei
Ez a jutsu vssza tud verni bármit. Akár milyen támadást. Ezzel a technikával rombolta le Pein Konohá-t.
Ára:20000 chakra
Szint:S

Banshou Ten'in
Ez a shira tensei elentéte ezzel a jutsuval képes magához vonzani bármitt vagy bárkitt.
Ára:15000 chakra
Szint:S

Chibaku Tensei-(ezt rikudou is használhatja)
Egy erős mágnese chakra gömböt hozz létre, amit el tud hajítani. Ha mondjuk valakihez hozzá vágja, és elég erős a támadás a környéken lévő összes dolgot(erdő, hegy..) ahhoz az alakhoz vonza, akit így betemet az áradat. Ezt a technikát használta naruto 6 farkú állapota ellen Pein, sikertelenül.
Ára:25000 chakra
Szint:S
                                                                                          

Sharingan zavarás                                                                                           ezt használta Pein Kakashi ellen hogy kivédje a Rikirit                                         Ára:6000chakra                                                                                         Szint:S

 

Emberi Birodalom
Ára:7000 chakra
Szint:S
Jutsui:

Lélek Kitépés
Ára:5000 chakra
Szint:S

Gondolat Olvasás
Ára:2000 chakra
Szint:A


Pokoli Birodalom
Ára:7000 chakra
Szint:S
Jutsui:

Testek Újra Élesztése
Ára:10000 chakra
Szint:S


Gedó
Ára:10.000 chakra
Szint:S

Gedō Mazō-A Külső Útvonal Démoni Szobra
Ebbe tárolják a kiszivot bijuukat.
Szint:S
Ára:15.000 chakra

Fūinjutsu: Genryū Kyū Fūjin-Lezáró Technika:Káprázatos Kilenc Sárkány Fogyasztó Pecsét-
Ez a technika az amelyikel a bijuukat kilehet szívni a gazdájukból.Úgyan akkor akki ehez hozáér az azonal meghal (ezt használta nagato hanzou és az emberei ellen).
Szint:S
Ára:20.000 chakra
Feltétele:Gedō Mazō

Gedó: Rinne Tensei no jutsu-Külső útvonal:Samsara Mennyei Életű Technika
Ezzel a technikával lehet feltámasztani a halotakat pl.:konoha lakossága.
Ára:25.000 chakra
Szint:S
Feltétele:Gedó és külső test(de csak peinnek kell a külső test)

Pein 6 teste:A Fájdalom Útvonala
Pein felhasználja egyik testét, hogy az összezúzza az ellenfél torkát, miközben másik teste lecsap az áldozatra miközben többször ledöfi és a földre tűzi.
Szint:A
Ára:2900 chakra
Feltétele:6 test megléte

Csak Rikudou

Sharingan irányítása
Ára:10000 chakra
Szint:S 

Elme összeroppantása
Ára:8000 chakra
Szint:S 

Láthatatlanság
Ára:5000 chakra
Szint:B 

A világ megtisztitása-(csak rikudou használhatja)
Ezzel a jutsuval rikudou maximálisra növeli a rin'negan erejét, ezáltal az időjárás megbolundul, jégeső, földrengés, vulkán kitörés, tsunami.
Ára: 30.000 chakra
Szint: S

Tökéletes byuu irányítás
Ezzel Rikudou mind a 10 farkat vissza tudja fogni
Ára: 20.000 chakra
Szint: S